Autorijlessen in Delft en omstreken,
goede begeleiding en hoge slagingspercentagesWord een veilige bestuurder

Als u op zoek bent naar een goede autorijschool voor het volgen van rijlessen, is het van belang dat u er een goed gevoel bij hebt. Dat de rij-instructeur weet waar hij het over heeft en u op uw gemak stelt bijvoorbeeld. Neem daarom een proefles en kijk of het klikt tussen u en de instructeur. Henk van Dijk van Autorijschool H. van Dijk is wat dat betreft geen onbekende in Delft en omstreken. Met meer dan 40 jaar ervaring en hoge slagingspercentages kunt u met een gerust hart bij hem in de auto stappen. Hij neemt de tijd voor u en zorgt ervoor dat u een zekere bestuurder wordt, zodat u zonder vrees achter het stuur zit en met overtuiging aan het verkeer deelneemt.

lesauto, de Citro├źn C3

Rijlessen al vanaf 16,5 jaar!

Je kunt al beginnen met rijlessen als je 16,5 jaar bent en examen doen als je 17 jaar bent. Het systeem heet 2toDrive. Slaag je als je 17 bent dan moet er tot je 18 bent een coach naast je zitten als je gaat rijden, bijvoorbeeld je vader of moeder. Hiervoor heb je een begeleiderspas nodig. Deze kun je aanvragen bij 2toDrive.


Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 015 - 213 03 65 of 06 - 25 49 77 74.

Direct aanmelden?

Wilt u zich bij ons aanmelden voor rijlessen? Klik hier om u via de website aan te melden.Autorijschool H van Dijk: omdat een goede rijopleiding een investering is voor je leven!